Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Vizyon: Okulunda istekle ve güleryüzlü çalışan öğretmenlerin eşliğinde önce insan anlayışından yola çıkarak hazırlanan ´sınıf sistemi´ne dayanan 20 kişilik sınıflarda güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, aydın, katılımcı, toplum tarafından takdir edilen, Türk kimliğine sahip olduğu kadar dünya vatandaşı niteliklerine sahip, hoşgörülü, ahlaklı gençler yetiştiren ve yapmış olduğu çalışmalarla örnek ve önder olan bir kurum olmak.

Misyon: Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutarak; Onları, Milli Eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda Türk milletinin milli,manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan,geliştiren;milletini ve tüm insanlığı seven;ailesine, toplumuna ve vatanına bağlı; çok çalışmaya hazır; ahlaklı, özgüven, ve sorumluluk sahibi; ufku geniş; işbirliğine önem veren, yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazır ´Biz´ ruhunu taşıyan bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30-14:20
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 442 661 30 93

WEB - https://pasinlermehmetakifersoyilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Paşabey Mahallesi 11.Sokak Pasinler/ERZURUM

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Adres - Paşabey Mahallesi 11.Sokak Pasinler/ERZURUM

Ulaşım Karayolu ve demiryolu ile ilçemize ulaşım mümkündür.Her yarım saatte Özel Halk Otobüsleri ve Büyükşehir Belediyesine ait otobüslerle gidiş geliş yapılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir.Erzurum´a yaklaşık 40 km uzaklıktadır.