Hasan KOYUNCU - Okul Müdürü

Hasan KOYUNCU

10/04/1985 Aşkale Koşapına Köyü doğumlu.İlk orta ve lise öğrenimini Erzurum´un merkezindeki okullarda tamamladı.Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakultesi  sınıf öğretmenliği bölümünden mezun oldu.Anadolu Üniversitesi AÖF İlahiyat bölümünden mezun oldu. Daha sonra Atatürk Üniversitesi İLİTAM bölümünden mezun oldu. Aynı üniversitede Yüksek Lisans çalışmalarına devam etmektedir.

Pasinler Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda öğretmenlik ve müdür yardımcığı görevinden sonra yine Pasinler Halk Eğitimi Merkezinde müdür yardımcılığı görevinde bulundu. Pasinler Otlukkapı İlkokulu müdürlük görevlerinde bulundu.04/08/2023 tarihinden itibaren Pasinler Mehmet Akif Ersoy İlkokulu müdürlüğü görevine atandı.Halen bu okulda müdür olarak görev yapmaktadır.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

(507) 254 3029 Eposta